Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Увага! Вибори на К1!

1 лютого 2010 | 15:40

7 лютого в 14:00 на телеканалі К1 оголошено вибори! Вперше в історії КВН українські глядачі зможуть своїми голосами обрати команду, яка зіграє у Вищій лізі Міжнародного союзу КВН.

Голосування буде проходити під час телетрансляції 21-ого  Міжнародного фестивалю команд КВН у Сочі "КіВіН-2010". Явка у телеекранів обов'язкова! Які команди гратимуть в сезоні 2010, глядачі К1 дізнаються першими! Саме на фестивалі в Сочі, телеверсію якого канал покаже 7 лютого в 14:00, традиційно будуть оголошені учасники Вищої ліги, Прем'єр-ліги і Першої ліги КВН, а також Вищої Української ліги КВН.

Цього року рівень команд-учасниць дуже високий, а отже, і боротьба обіцяє бути неабиякою. Тим більше, що до списку вже добре відомих колективів додалися новачки, які не грали раніше в офіційних лігах, але  демонструють серйозну підготовку.

Оскільки визначити кращих буде непросто, право вирішувати долю команд організатори розділили з телеглядачами. Частина учасників визначається журі, а частина - SMS-голосуванням телеглядачів. Для того, щоб віддати свій голос на підтримку улюбленої команди, необхідно відправити SMS на номер, вказаний на екрані телевізора. Таким чином, команда, на чию підтримку надійде найбільше голосів, отримає путівку до складу Вищої ліги КВН і право зіграти нарівні з кращими командами в сезоні 2010!

Чи закінчиться матч українська команда у Вищій лізі Міжнародного союзу КВН, залежить тільки від тебе!Доведи, що ми вміємо і любимо грати в КВН - відправляй SMS на підтримку наших учасників! Не пропусти фестиваль гумору в Сочі "КіВіН-2010" у неділю, 7 лютого, о 14:00 на К1

Телепрограма