Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

K1 "замовив" міліцію

28 березня 2010 | 16:42

"Якось у міліції" - це перший комедійний серіал про міліцію на українському телебаченні і перший серіал, створений спеціально для К1. Над ним працювали продюсери суперхітів "Солдати", "Татусеві дочки", "Кадетство", "Маргоша", і сценаристи серіалів "Татусеві дочки" та "Солдати". Не дивно, що з такими творцями серіал вийшов яскравим та смішним!

Сюжет:

Дія серіалу відбувається у відділку міліції "Північне Бухтєєво", який настільки віддалений від усіх "хлібних" місць, що є місцем заслання для чесних міліціонерів. Серед них - капітан Бухтеев (Костянтин Стрельников), освічений та кмітливий, але впертий і норовливий; капітан Блок ( Олексій Панін), веселий і добрий, але імпульсивний і недисциплінований; зануда й самодур майор Лапшин (Олег Комаров) і вперта ханжа капітан Ватник (Ольга Тумайкіна). Колорит сюжету додає той факт, що начальник відділення - жінка, чудовий начальник, але абсолютно не пристосована до неслужбового життя майор Кондратьєва.
Образи головних героїв, розумника Бухтєєва і веселуна Блока, відображають образ і всього серіалу в цілому - це неймовірно смішне шоу, зроблене з розумом і з новаторським підходом.

Цікаві факти:

  • Для серіалу були побудовані унікальні декорації, які точнісінько відтворюють міліцейський відділок. Зйомки ведуться на ручну "живу" камеру, що робить події більш яскравими та динамічними. "Вважається, що таку манеру зйомки не розуміють наші дорослі глядачі, - говорить оператор Дмитро Грибанов, - мовляв, тільки для молоді зрозуміло. Але це не правда! У нас ситуації не просто смішні, а ідіотські! У нас немає штампів. Тому і камера жива". Загалом, є, де посміятися і чим захоплюватися - "Якось у міліції"  гарантовано принесе вам масу приємних емоцій. 
  • Популярний актор Олексій Панін був екстрено госпіталізований прямісінько зі знімального майданчика серіалу "Якось у міліції". Панін відмовився від дублера в сцені пейнтобольної дуелі в будівлі відділення міліції Північне Бухтєєво. І в результаті куля з фарбою влучила йому прямо в око. За словами лікарі, нічого особливо страшного не сталося. Однак необхідну медичну допомогу надавати акторові довелося. Око промили. Але з "фінгалом" акторові доведеться ходити ще досить довго. 

Не пропустіть прем'єру серіалу 3 квітня, о 20:02 одразу  1, 2, 3 і 4 серії!

 

Телепрограма