Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Телеканал К1 - 5 років в ефірі!

21 червня 2010 | 18:08

Телеканал К1 - динамічно зростаючий канал в ТОП 10 основних каналів. У будні в сітці телеканалу є документальні серіали, кожен слот складається з закінчених історій. У вихідні дні - це розважальні і інтелектуальні телепрограми, такі як КВН, "Що? Де?Коли "," Вечірній квартал "," Слава Богу, ти прийшов ".

- Що таке телеканал К1 сьогодні? Це телеканал з великими амбіціями, зі своєю позицією, - говорить Сергій Затула, генеральний директор каналу К1, - це телеканал, який довів, що неможливе можливо. Ще 5 років тому ми були київським кабельним телеканалом, сьогодні К1 - національний телеканал України.

Відмінною рисою К1 завжди були авторські телепрограми - "Один День", "Телеформат", "Позаочі", "Один репортаж". К1 став школою для багатьох телевізійників країни.

За п'ять років К1 продемонстрував стабільне зростання, зокрема - за останні чотири роки глядацька аудиторія К1 збільшилася у 8 разів, про що красномовно свідчать показники *.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні К1 продовжує робити акцент на власне виробництво телепродукту. 2010 рік став успішним для нового проекту "Скептик".

Програма "Скептик" порушує важливі для кожного з нас теми, - розповідає Сергій Затула, -  змушує телеглядачів відчути, як змінюється ставлення до світу, якщо піддавати здоровому сумніву інформацію, яка ллється на них нескінченним потоком. Про успіх програми свідчать показники, які досягали частки 10,37% (аудиторія 18 - 45, міста 50 +), що втричі перевищує середні показники каналу.

Також продовжується робота по створенню української телевізійної версії ігор клубу "Що? Де? Коли", в процесі підготовки Вища Українська Ліга КВН сезону 2010 року. До нового телесезону К1 готує нові програми власного виробництва, стежте за ефіром!

К1 не обмежує ТБ!

* Дані компанії GfK-Ukraine. Регіон дослідження: міста України з населенням більше 50 тис. чол. В аналізі використовувалися аудиторія: 18-45 років.

Телепрограма