Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Найцікавіші покази світових дизайнерів - "Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою" тепер на К1!

9 лютого 2011 | 13:46

З 19 лютого, "Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою" - щосуботи о 23:00 на телеканалі К1.

Ви побачите найцікавіші покази світових дизайнерів, коментарі відомих і впливових людей світу моди, побуваєте в редакціях світових fashion-журналів, познайомитеся з інсайдерами світу моди. Одночасно з початком показу на телеканалі К1 стартує нова рекламна кампанія програми, яку відзняв відомий фотограф Matt Irwin.

"Тиждень моди з Дар'єю Шаповаловою" - єдина щотижнева програма про моду в Україні. Герої програми: відомі дизайнери та представники фешн-індустрії, зірки світового рівня, головні редактори фешн-видань, а також всесвітньо відомі фотографи, стилісти, моделі. Ведуча Дар'я Шаповалова - одна із найбільш компетентних фешн-оглядачів в СНД. Щороку їздить до школи Святого Мартіна, де вдосконалює свої знання про моду. Влітку 2009 року проходила практику в японському Vogue.

"Спеціально для глядачів я поспілкуюся з усіма дизайнерами зі світовими іменами. Карл Лагерфельд, Джон Гальяно, Вів'єн Вествуд - тільки для наших глядачів розкажуть про те, що надихає їх на створення колекцій, які тренди будуть популярні в наступному сезоні. Топ-моделі світу - Наомі Кемпбел, Наталія Водянова, Клаудія Шифер ексклюзивно поділяться зі мною секретами свого гардеробу і розкажуть про свою любов до моди. А світові fashion-критики Ганна Вінтур, Годфрі Діні, Хіларі Александр розкажуть, як домогтися успіху в світі моди "- розповідає ведуча програми Дар'я Шаповалова.

Перша програма, яка вийде на К1 у суботу, 19 лютого, о 23:00 буде присвячена тижню високої моди в Парижі.

Не пропустіть - головні події найкрасивішою тижня моди планети!

Подорожуйте разом з К1 по тижнях моди Нью-Йорка, Лондона, Мілана, Парижа і, звичайно ж, Києва щосуботи, починаючи з 19 лютого о 23:00!

Телепрограма