Головна Мапа сайту Контакти
RSS
28 липня 2009
Один день. Україна

Під Києвом пройшов езотеричний фестиваль

22:01

Чим звичайно займаються на фестивалі? Насолоджуються мистецтвом, дізнаються щось нове. А от на езотеричному фестивалі єднаються із Всесвітом.

Під Києвом просто неба у наметовому містечку зібралися люди, які понад усе люблять життя. Три дні тривав фестиваль, що зібрав більше 4-х сотень прихильників езотерики. У "Казковому містечку" побувала Ірина Долобан.

На перший погляд - це звичайне фестивальне містечко. Намети, вогнища, довкола бавляться дітлахи. Однак, на відміну від уже традиційних літніх етнофестивалів, тут усе інакше. В розкладі: від тренінгів самореалізації до майстер-класів гри на африканських барабанах. "Казкове місто". Тут протягом трьох днів відбувався езотеричний фестиваль.

Саме гри на барабанах і навчаються зараз учасники фестивалю. Хто грати не хоче - просто спостерігає або ж підтанцьовує. Тут повна свобода дій. Правил усього кілька - не вживати алкоголю, наркотиків і бути доброзичливим.

Водночас трохи далі відбувається інший тренінг - тантра. Слова тут не потрібні - лише практика, вправи на дихання та медитації.

Кожен учасник фестивалю може взяти участь у будь-якому тренінгу або просто приєднатися до компанії, яка йому сподобалася. Можна навіть самому приготувати ось такі чудові коржики.

Мар'яна розкрила нам власний рецепт дивовижних коржиків. До звичайного борошна, води, спецій та горіхів слід додати сонце та вітер. А доповнює процес приготування музика "співочої чаші". Цього також можна було навчитись на фестивалі.

Мар'яна, учасниця фестивалю:

- Когда ты находишься на природе, среди всего этого - вот огонь, вот хлеб, вот друзья - это самое что ни на есть единство со всем, со всей Вселенной. Это жизнь.

Коли споночіло, учасники зібралися біля центрального вогнища і взялися за руки, аби ще раз наголосити: основна мета фестивалю - єднання. Єднання різних людей, різних напрямків розвитку, різних світоглядів.

Дмитро Акулов, організатор фестивалю:

- Глобальная цель вообще моей деятельности - это формирование новой цивилизации как таковой, цивилизации позитивных, созидательных, свободных людей. Здесь сформировалась огромная компания друзей. Это уже классно. Перезнакомилась целая куча людей, друзей, пар. После моих фестивалей уже состоялось несколько свадеб.

Апогеєм дійства стало вогняне шоу. Учасники демонстрували свою майстерність володіння вогнем у поєднанні з пластикою тіла та прийомами східних бойових мистецтв.

Ірина Долобан, Дмитро Поденко, К1.

Телепрограма