Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

Гольфстрім помер: чекаємо на новий льодовиковий період

Гольфстрім помер: чекаємо на новий льодовиковий період

9 вересня 2010 | 18:12

За останніми даними супутників, Північно-Атлантичної течії (Гольфстрім) більше не існує, і разом з нею і Норвезької течії. Ці дві теплі течії є частиною системи, яка має кілька назв. Вся система є ключовим елементом системи теплового регулювання планети. Те, що дозволяє Ірландії і Сполученому Королівству в основному бути вільними від льоду, а скандинавським країнам не бути занадто холодними. Це саме те, що захищало весь світ від нового льодовикового періоду. Термохалінна система циркуляції у низці місць померла і вмирає на інших ділянках.

"Річка" з теплою водою, яка рухається через Атлантичний океан називається в різних місцях по-різному, але більш за все відома як Гольфстрім.

Всі ріки "теплої води", яка тече з країн Карибського басейну до країв Західної Європи вмирає через Corexit, який використала нафтова компанія ВР для приховування масштабів лиха в результаті вибуху своєї платформи. Близько 2 млн галонів Corexit, а також кілька мільйонів галонів інших диспергаторів з'єдналися з більш ніж 200 мільйонами галонів сирої нафти. Це дозволило приховати більшу частину нафтової плями і сподіватися, що ВР вдасться серйозно зменшити розміри федерального штрафу.

Першим повідомив про зупинку Гольфстріму доктор Джанлуїджі Зангарі, фізик-теоретик Інституту з Фраскаті, який вже декілька років співпрацює з групою вчених у Мексиканській затоці. Його інформація міститься у статті від 12 червня 2010 р. і ґрунтується на даних супутників. Ці оперативні дані супутникових карт пізніше на сервері CCAR були змінені, вчений говорить, що це "фальсифікації". Він доповів до NOAA і ВМС США, що ті карти, які опубліковані пізніше є підробками, що дані CCAR більше ненадійні. Його висновок: "зледеніння" не минути.

Як стверджує Джанлуїджі Зангарі, величезна пляма нафти, постійно розширюючись в розмірі, вкриває такі величезні площі, що неминуче впливає на всю систему терморегуляції планети, шляхом руйнування граничних шарів теплого потоку води. Конвейєр ВР в Мексиканській затоці припинив своє існування місяць тому, останні дані супутників ясно показують, що Північно-Атлантичної течії в даний час немає і Гольфстрім починає розбиватися на частини.

Термохалінна судинна система, де теплі води протікають через більш прохолодні, впливає не лише на океан, а й на верхні шари атмосфери, висотою до семи миль. Відсутність цього явища в східній частині Північної Атлантики порушила нормальний хід атмосферних потоків влітку цього року, в результаті чого ми могли спостерігати нечувано високі температури в Москві, посухи й повені в Центральній Європі і Китаї, Пакистані та інших країнах Азії.

Нормальний Гольфстрім

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Теперішній Гольфстрім

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отже, що ж це означає? Насильницьке змішання сезонів, неврожаї, збільшення посух і повеней у різних місцях у даний час: все це ми вже можемо спостерігати у щоденних випусках новин з 20 квітня 2010 р. - дня відкриття нафтового вулкану компанії BP. "Вони вбили кардіостимулятор світового клімату", - говорить доктор Зангарі.

Все що відбулося розлютить громадськість з відповідними наслідками для людської цивілізації, екологічним колапсом, глобальним голодом, смертями і масовою міграцією населення із зон непридатних для проживання.

Новий льодовиковий період може розпочатись в будь-який час. Все почнеться цієї зими з заледеніння Північної Америки, Європи та Азії (обидві моделі льодовикового періоду існують ще з минулого Землі).

Поточні дані супутників свідчать, що температура поверхні моря продовжує знижуватись.

Зангарі стурбований тим, що, якщо в найближчому майбутньому не відбудеться запуск кільцевої течії, це може мати серйозні глобальні наслідки, які потягнуть за собою значні зміни погоди, які виразяться в обширних посухах, повенях, неврожаях, і послідуючого голоду в глобальних масштабах.

І що найгірше: дані, які одержують із супутників в режимі он-лайн, є для Зангарі явним свідченням того, що в мексиканській затоці в найкоротший час виникла нова штучно створена природна система. У рамках цієї нової і неприродної системи радикально змінились такі параметри як в'язкість, температура і солоність морської води. Це зупинило біг кільцевої течії, який тривав мільйони років.

Зангарі стверджує: "Сьогодні дані вимірювання температури Гольфстріму між 76 і 47 меридіанами показують, що течія стала на 10 градусів по Цельсію холоднішою, ніж була у той же період минулого року. Відповідно, можна говорити про наявність прямого причинно-наслідкового зв'язку між зупинкою теплої кільцевої течії в Мексиканській затоці і спадом температури Гольфстріму".

tainy.net

Телепрограма