Головна Мапа сайту Контакти
RSS
2 червня 2009
Один день. Україна

Вибух у Мелітополі названо замахом на вбивство

21:12

Замах на вбивство. Так назвали правоохоронці сьогоднішні вибухи у Мелітополі. Вранці у відділенні Ощадбанку пролунали 2 вибухи. Постраждали 25-ть людей, шестеро з них у тяжкому стані, серед потерпілих і двоє дітей. За словами свідків, перед трагедією до приміщення зайшли двоє чоловіків із пакетами в руках. Один вони залишили біля входу, інший - у залі. Як з'ясувалося, в них була вибухівка. Порушено кримінальну справу. Злочинцям, якщо їх знайдуть, загрожує від 10 до 15-ти років позбавлення волі або навіть довічне ув'язнення. Причини трагедії розслідуватиме спеціальна урядова комісія. Постраждалі отримали першу матеріальну допомогу - від трьохсот до тисячі гривень компенсації.

Володимир Китаєв, постраждалий, очевидець:

- Первый взрыв, вообще, был как будто внутри видимо накопилось. так разорвались эти окна, как шар воздушный рвется, хлопок такой низковатого тона, темно-серый или черный дым клубился.

Валерій Руднік, головний лікар 1-ї міської лікарні Мелітополя:

- На данный момент практически почти всем оказана помощь. В основном - это хирургическая обработка, крупные операции сделаны. Находятся больные в реанимации. Два человека в настоящее время еще оказывается помощь.

Телепрограма