Головна Мапа сайту Контакти
RSS
1 червня 2009
Один день. Україна

Limp Bizkit влаштували концерт у Києві після трьох років мовчання

22:02

Limp Bizkit повернувся. Після трьох років мовчання гурт вирушив у тур в старому складі. До колективу вже вдруге повернувся гітарист Вес Борланд. Варто нагадати, що проміняв він Limp Bizkit на власний проект. Після чого група припинила своє існування.

Знайшли себе в інших гуртах барабанщик Джон Отто, ді-джей Летал і бас-гітарист Сем Ріверс. Натомість соліст Фред Дарст, який зняв майже всі кліпи гурту, подався в режисери. За час без Limp Bizkit створив дві маловідомі стрічки. Про концерт-повернення у Києві - сюжет Тетяни Козирєвої.

Ще за годину до концерту пісні Limp Bizkit горлають просто неба.

Від трьохсот гривень за квиток - для відданих фанатів не гроші.

Сергій Блінов, фанат гурту Limp Bizkit:

- Даже если у них концерт будет очень плохой, я думаю - я не зря потратил эти деньги.

Організатори концерту готові приймати активних меломанів. Посилена безпека - одна з особливих умов райдеру виконавців.

Антон Абдулаєв, організатор концерту Limp Bizkit:

- У нас работает больше стандартного количества охранников. Фанаты Limp Bizkit - самые активне фанаты из всех групп, которые мы до этого организовывали. И небольшое количество фанов - человек по 10, создают очень много шума.

Концерт у Києві для фанатів Limp Bizkit - без неприємних несподіванок, на відміну від московського, де на розігріві був репер Серьога. Підігрівали ж українську публіку американці годинним чеканням.

Трек-лист на концерті - це самі хіти. Вже з першої пісні My Generation соліст гурту Фред Дарст кидається в обійми публіки. Співає так, ніби проблем із горлом і не було. Напередодні ж усю прес-конференцію пив екзотичний лікувальний напій і говорив пошепки. Фред і далі знімає кіно, утім нині після чергового об'єднання - Limp Bizkit для нього на першому місці.

Фред Дарст, соліст гурту Limp Bizkit:

- Ми як ДНК: якщо забрати один елемент - це вже щось зовсім інше. Те, що було у нас у Limp Bizkit - щось унікальне. Бути на сцені разом - дуже сильний наркотик. І ми до цього звикли - бути Limp Bizkit. Почуваємось такими сильними, як ніколи раніше. Це не об'єднання, це повернення. Це Limp Bizkit, і ми повернулись.

І хоч блудна вівця - гітарист Вес Борланд - знову в гурті, повернути колишню славу Limp Bizkit - завдання не з легких.

Уес Борланд, гітарист Limp Bizkit:

- Мистецтво і музика зокрема зараз втратили свою цінність, тому що грати може будь-хто. Дні слави минули. Нам буде важко повернути любов фанатів. Аби зараз когось здивувати на тлі інших гуртів - треба вкалувати у кільканадцять разів більше.

Образ, у якому вийде на сцену майстер перевтілень, зберігали в секреті до самого початку концерту. Окрім мейк-апу Борланда, був іще один ексклюзивний подарунок - прапор України. Вивісили жовто-блакитний стяг на ді-джейський пульт. У турі-поверненні Limp Bizkit ді-джей Летал платівки майже не скречить.

Dj Lethal, ді-джей Limp Bizkit:

- Це те саме звучання, щоправда, раніше я користувався тільки вінілом, а зараз до нього додалися ще й цифрові технології. Тож для мене це свого роду оновлення і вдосконалення. І це зручніше - я багато стрибаю.

У турі група буде не лише гроші заробляти, а й творити новий альбом. Зі слів Фреда Дарста, він буде кращим від усіх попередніх.

Варто нагадати - остання їхня спільна з Борландом платівка Chocolate Starfish стала платиновою в перший тиждень продажу і отримала премію MTV як найкращий альбом року.

Тетяна Козирєва, Володимир Дєдов, К1.

Телепрограма