Головна Мапа сайту Контакти
RSS
20 липня 2009
Один день. Україна

Оце так професія! Консультант у секс-шопі

22:02

К1 продовжує серіал "Оце так професія". Цього разу ми розкажемо про пікантну професію - консультант у секс-шопі. Про будні продавця незвичайного магазину дізнавалась Тетяна Козирєва. Вона зустрілася з єдиним представником чоловічої статі в одному з найбільших секс-шопів столиці.

Рустам Закіров, консультант у секс-шопі:

- Бывает, человек не может переступить через порог стеснения, произнести слово "член" или "вагина". Если у человека есть такой барьер, то, бывает, уходят.

Дехто тікає з магазину, щойно побачивши товар.

Аби стати консультантом у секс-шопі, не обов'язково закінчувати виш, утім певні знання все ж не завадять. Про деякі професійні секрети нам повідають у невеликому майстер-класі. З чого почнемо?

Рустам Закіров, консультант у секс-шопі:

- Для начала надо будет изучить ассортимент товара, также почитать специализированную литературу - на все это у вас уйдет около недели. Также нужно обладать чувством юмора, а остальное - уже будете совершенствовать в работе.

Він уже рік консультує нерішучих клієнтів у виборі інтимних іграшок.

Рустам Закіров, консультант у секс-шопі:

- Бывают и такие случаи, бывает - посвящают нас во все тонкости своей жизни интимной, советуются с нами как с врачами - в такие тонкости посвящают, а бывают такие, которые заходят, чтобы посмотреть - это их шокирует, и начинают убегать по лестнице.

Тонкий знавець людських душ знайде підхід до новачка, є тут де розгулятися й затятому колекціонеру.

Рустам Закіров, консультант у секс-шопі:

- Есть изделия, такие ювелирные, можно сказать, но можно использовать их по назначению. Изделия из стекла с лазерной обработкой - нанесен рисунок. Куклы надувные - ассортимент их очень большой, есть простые в виде надувного шара, а есть уже более сложные - с латексным лицом, волосы, вставными частями - вагина, анус.

Продати пікантні іграшки - це півбіди. Сюди приходять розповісти про свої найпотаємніші сексуальні фантазії, а консультант добирає відповідні костюми.

Рустам Закіров, консультант у секс-шопі:

- Костюм девушки-полицейского идет - и дубинка, и наручники и фуражка. Вот есть очень интересный костюм монашки. Есть костюмы, которые пользуються популярностью в определенный момент времени - их покупают на Хеллоуин - вот такие костюмы ведьм.

Але про садо-мазо на камеру не розказує. Що робити з таким інвентарем - знає лише клієнт.

Тетяна Козирєва, Юрій Романюк, К1.

- Юлю, ти не знаєш, навіщо радіокерований метелик? Наскільки я розумію, він не літає.

- Мені здається, тобі краще про це розкажуть у спеціалізованому магазині.

- Поки ж я хочу показати один цікавий трофей, яку привезла наша журналістка. Це якесь зілля на основі феромонів. Але найцікавіше, що цей продукт для секс-шопів виробляють в одному з польських містечок на вулиці Доброго пастора.

Телепрограма