Один день. Світ
Ресторанчик у японському місті Нагоя найняв на роботу шеф-робота
21:14
Він з'явився тут менше місяця тому - і з того часу варить до вісімдесяти порцій локшини на день. Весь процес автоматизований - механчіні руки самі варять страву, розливають її по тарілках і додають приправи. Офіціантам залишається тільки подати замовлення і отримати за нього гроші - приблизно сім доларів за порцію. А у вільний час робот ще й розважає відвідувачів - забавляється тарілками чи влаштовує сам із собою дуель на ножах.
Телепрограма
Інші новини
23 лютого 2022 | 18:48
22 лютого 2022 | 15:07
21 лютого 2022 | 20:18
17 лютого 2022 | 18:55
16 лютого 2022 | 18:16