Найсправедливіше кулінарне шоу тепер в Україні! "Таємний кухар" на К1!
На кухні найчеснішого кулінарного шоу України чотири учасники протягом п'яти днів змагатимуться за звання найкращого. Вони будуть готувати страву, вибрану шеф-кухарем проекту і щовечора будуть коштувати її із зав'язаними очима.
Після приготування складної страви під суворим поглядом іменитого італійського шефа Вінченцо Барби, конкурсанти переходять до не менш складного етапу шоу - дегустації. Кожен з них по черзі з зав'язаними очима продегустує всі чотири страви. Так як під час приготування страви куштувати те, що вони готують суворо заборонено - впізнати свою страву практично неможливо. Конкурсанти виставляють оцінки - від 1 до 5. Так, найвищий бал учасники можуть віддати суперникам, а собі поставити низький. Останнє слово за професійною оцінкою шеф-кухаря.
В кінці п'ятого дня інтриг, маленьких перемог і поразок, п'ятірок і двійок, сліз і сміху, - визначається найкращий кухар тижня, який і отримає приз - 5000 грн!
Шеф проекту - Вінченцо Барба. Почесний член всесвітньої асоціації шеф-кухарів італійців. Його авторські страви входять до меню кращих ресторанів світу. Він працював шеф-кухарем в Іспанії, Бразилії, Японії, Німеччині та Великобританії. Ресторан у Французькому Діжоні саме в час, коли Вінченцо був там шефом, - отримав дві свої мішлонівські зірки. Синьйор Вінченцо закінчив кухарську школу в Неаполі і отримав диплом Римського університету харчових технологій. У ресторанному світі його вважають неперевершеним майстром середземноморської, європейської та ф'южен кухонь.
- Мені дуже цікаво брати участь у проекті. Для мене не важко бути строгим шефом, так як будь- який шеф-кухар повинен бути об'єктивним. Для мене на кухні немає жінок і чоловіків, є професіонали. Було пару учасників, які мене здивували - дуже смачно приготували мої авторські страви, я був вражений їх знаннями та вміннями. Учасникам доведеться приготувати бичачі і страусині яйця, жаб'ячі лапи, живого лобстера - розповідає Вінченцо.
Як учасники будуть справлятися з приготуванням таких екзотичних страв - ми побачимо вже в понеділок, 8 квітня о 19:00 на каналі К1!