Головна Мапа сайту Контакти
RSS
6 жовтня 2008
Один день. Світ

В американських передвиборних змаганнях перейшли до брудних методів

21:09

В Америці повним ходом йде передвиборча боротьба. Табори кандидатів у президенти вже вичерпали чисті методи змагань і перейшли до брудних.

Претендентка на віце-президентську посаду від республіканців звинуватила Барака Обаму у зв'язках з терористами. Сара Пейлін при цьому послалася на публікацію в "Нью-Йорк Таймз". Утім, читала вона неуважно, оскільки видання зазначає - демократ не мав зв'язків з терористами, та й їх самих виправдали ще 30 років тому. Бажаного скандалу не вийшло, Пейлін сама себе пошила у дурні. Зрештою, ще й Обама спростував усі закиди. Він заявив - республіканці у такий спосіб намагаються відволікти країну від нагальних проблем.

Сара Пейлін, кандидат у віце-президенти США від республіканської партії:

- Один із його давніх прибічників - це людина, яка, за інформацією "Нью-Йорк Таймз", була терористом і членом групи, що - цитую: "планував організацію вибухів у Пентагоні і будівлі Конгресу".

Барак Обама, кандидат у президенти США від демократичної партії:

- Сенатор МакКейн і його команда відволікають увагу інформаційним брудом, а не говорять про ваші проблеми. Для них головне - провести президентську кампанію, а не підняти країну. До цього відірвані від реальності люди вдаються, коли не вистачає ідей.

Тим часом і самим республіканцям непереливки. Сару Пейлін звинувачують у зловживанні службовим становищем. Виявляється, за місяць до того, як її кандидатуру висунули на посаду віце-президента, Пейлін несправедливо позбавила посади голову поліції свого штату - Аляски. А все через те, що він відмовився звільнити її колишнього зятя з лав поліції. Той зі скандалом розлучився з сестрою Пейлін, і губернатор Аляски захотіла помститися.

І від політики до порнографії - один крок. Знаменитий порнопродюсер Ларі Флінт збирається знімати фільм про сексуальні пригоди кандидата від республіканців. Стрічка, найімовірніше, матиме назву "Запальна Сара", героїня весь час буде в негліже і капцях-зайчиках, а родзинкою має стати любовна сцена за участі самої Пейлін, Кондолізи Райс і Гіларі Клінтон. Звісно ж, їх зіграють двійники. Серед кумедних фраз, запланованих режисером - геополітична "Покажи мені Росію звідси".

Телепрограма